Eenkhoorn Woninginrichting

Advies op maat

We begrijpen bij Eenkhoorn Woninginrichting dat het kiezen van de juiste vloer, raamdecoratie of kast een cruciale beslissing is. Om deze reden geven we persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat u de beste beslissing neemt voor uw woning.

Onze gekwalificeerde medewerkers zijn blij om u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer die bij uw levensstijl en interieur past. Of je nu op zoek bent naar warm tapijt, duurzaam laminaat of stijlvol vinyl, we hebben een breed assortiment om uit te kiezen.

Op zoek naar de perfecte raamdecoratie? We hebben een breed scala aan gordijnen en raamdecoratie, van elegante gordijnen tot praktische jaloezieën, die allemaal zijn ontworpen om stijl en privacy in uw huis te bieden.

Showroom Afspraak maken
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.