Eenkhoorn Woninginrichting

Kasten

Of je nu op zoek bent naar een praktische opbergruimte voor in de slaapkamer, een elegante vitrinekast voor in de woonkamer, of een ruime kledingkast om je garderobe te organiseren, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren.

Ons uitgebreide assortiment kasten, inclusief hoogwaardige opties van het merk Raffito, omvat een breed scala aan ontwerpen, stijlen, maten en afwerkingen. Zo kun je altijd de perfecte match vinden voor jouw interieur. Van moderne en minimalistische ontwerpen tot klassieke en tijdloze stijlen, onze kasten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan verschillende smaken en behoeften.

Showroom Afspraak maken
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.