Eenkhoorn Woninginrichting

PVC Vloer Hongaarse punt

Hongaarse punt vloeren van PVC zijn gebaseerd op het traditionele hongaarse puntpatroon, dat vaak wordt geassocieerd met luxe houten vloeren. Deze vloeren bestaan uit langwerpige PVC-planken die in een bepaald hoekpatroon zijn gelegd. Dit geeft ze een stijlvol en langdurig effect. Dit patroon geeft de ruimte een elegant uiterlijk en geeft het een gevoel van diepte en textuur.

Hongaarse punt PVC-vloeren, net als andere soorten, zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn ideaal voor drukke gebieden en gezinnen met kinderen omdat ze waterbestendig, krasbestendig en eenvoudig te reinigen zijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen, zodat je de juiste vloer kunt vinden die past bij de stijl van je interieur.

Showroom Afspraak maken
PVC Hongaarse punt

Onze top 10 PVC Hongaarse punt vloeren

Vivafloors Hongaarse punt 7230

Vivafloors Hongaarse punt 7880

Belakos Palazzo Hongaarse punt 77

Belakos Attico Hongaarse punt 83

Ambiant Spigato hongaarse punt dryback natural

Ambiant Spigato Estino hongaarse punt dryback brown

Ambiant Supreme 50 hongaarse punt beige 3201

Ambiant Spigato Estino hongaarse punt dryback warm oak

Ambiant Noble dryback sun kissed

Ambiant Supreme 50 hongaarse punt bruin 3204

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.