Eenkhoorn Woninginrichting

Bezoek onze showroom in Hattemerbroek

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie van hoogwaardige woninginrichtingsproducten in onze showroom in Hattemerbroek. Bekijk de nieuwste trends voor vloeren, raamdecoratie, kasten en meer in een stijlvolle en inspirerende omgeving.

Onze gekwalificeerde medewerkers staan klaar om u te helpen bij het bepalen van de beste manier om uw huis te verbeteren. Ons showroom heeft alles wat je nodig hebt om jouw droominterieur te creëren, of je nu op zoek bent naar advies, stalen wilt bekijken of gewoon inspiratie wilt opdoen.

Ervaar het zelf! In onze showroom in Hattemerbroek kun je zien en voelen hoe onze producten je huis kunnen veranderen.

Afspraak maken Advies op maat
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.