Complete woning gestoffeerd in Beekbergen

We hebben weer een prachtige klus afgerond. De zolder is nu voorzien van rechte strook PVC, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Op de bovenverdieping hebben we een stijlvolle visgraatvloer met band gelegd, wat de ruimte een elegante en klassieke look geeft. Daarnaast hebben we de trap bekleed met hoogwaardig tapijt, waardoor het geheel een warme en comfortabele afwerking krijgt. Deze combinatie van materialen en stijlen geeft het huis een unieke en hoogwaardige uitstraling.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.