Eenkhoorn Woninginrichting

Raamdecoratie

Raamdecoratie omvat een verscheidenheid aan producten die worden gebruikt om ramen te versieren, privacy te behouden, licht te filteren en de temperatuur in een ruimte te regelen. Dit kan zonwering (zowel binnen- als buitenzonwering), rolgordijnen, gordijnen en jaloezieën omvatten. Om aan de behoeften en voorkeuren van elke klant te voldoen, zijn deze producten verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen, kleuren, stijlen en bedieningsopties.

Eenkhoorn Woninginrichting biedt een breed scala aan raamdecoratieproducten om je ramen te veranderen en je interieur te verbeteren. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die perfect passen bij jouw stijl en behoeften, of je nu op zoek bent naar elegantie of functionaliteit. Om u te helpen bij het kiezen van de beste raamdecoratie, staan onze gekwalificeerde medewerkers klaar.

Showroom Afspraak maken
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.