Van woningstoffeerder naar woninginrichting

Tien jaar geleden begon ik mijn eigen onderneming onder de naam Sijmon Eenkhoorn Woningstoffering. In de beginfase lag de nadruk voornamelijk op vloerinstallaties, waaronder tapijt, laminaat en visgraatvloeren. Ik nam destijds een bestaande loods over, waar al jarenlang vloerbedekking werd verhandeld, met als doel het bedrijf verder uit te breiden. Langzaam groeide ons team naar drie medewerkers en werkten we samen met diverse professionals.

Dankzij de toenemende vraag van onze klanten hebben we ons assortiment gestaag uitgebreid met een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten. Het begon met de toevoeging van raamdecoratie en gordijnen, waarna we ons aanbod verder hebben verrijkt met zonwering, kasten en industriële binnendeuren. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor complete huisinrichting, waarbij we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden die voldoet aan al hun behoeften en voorkeuren.

Als erkenning van onze groei en toewijding aan het creëren van mooie en praktische woonruimtes voor onze gewaardeerde klanten, hebben we vol trots onze naam veranderd naar Eenkhoorn Woninginrichting, die beter aansluit bij de diverse diensten die we nu aanbieden.

Wij zijn gespecialiseerd in
  • PVC Vloeren
  • Tapijt
  • Raamdecoratie
  • Gordijnen
  • Horren
  • Kasten
  • Aluminium deuren
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.