Eenkhoorn Woninginrichting

Horren

Horren zijn speciale raam- of deurafdekkingen die insecten buiten houden en tegelijkertijd frisse lucht binnenlaten. Ze zijn gemaakt van fijnmazig gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt, dus je kunt genieten van een luchtig gebied zonder ongewenste gasten.

Horren voor ramen en deuren? Van topkwaliteit, in Nederland geproduceerd en altijd op maat gemaakt? Dat biedt Eenkhoorn Woninginrichting natuurlijk! Wij leveren horren voor alle soorten ramen en deuren, geschikt voor zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen. Onze horren zijn eenvoudig te monteren en bevestigen, zonder boren of schroeven. Geniet van alle voordelen van onze horren en houd je huis insectenvrij terwijl je ramen en deuren openstaan.

Showroom Afspraak maken
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.