Eenkhoorn Woninginrichting

Gordijnen

Gordijnen zijn stoffen panelen die worden gebruikt om ramen te bedekken. Ze bieden privacy, regelen de lichtinval en geven een ruimte stijl. Er zijn een breed scala aan materialen, patronen en kleuren voor gordijnen, waardoor ze geschikt kunnen zijn voor elk interieur.

Eenkhoorn Woninginrichting biedt een uitgebreid assortiment gordijnen die je helpen bij het veranderen van je ramen. Wij bieden hoogwaardige gordijnen die passen bij uw stijl en behoeften, of je nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor de slaapkamer, lichtdoorlatende gordijnen voor de woonkamer of elegante siergordijnen voor de eetkamer. Onze gekwalificeerde medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen voor uw huis.

Showroom Afspraak maken
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.