Eenkhoorn Woninginrichting

Hier moet een titel over PVC rechte plank komen

PVC rechte plank vloeren zijn vloerbedekkingen die zijn gemaakt van duurzaam PVC en de look geven van traditionele houten vloeren met lange, rechte planken.

Deze vloeren combineren de voordelen van PVC met de warme en natuurlijke uitstraling van echt hout. Ze zijn ideaal voor drukke huishoudens en plaatsen waar vocht en morsen veel voorkomen omdat ze waterbestendig en eenvoudig te reinigen zijn. De rechte plank PVC-vloeren zijn ook langdurige en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke ruimte in huis.

Showroom Afspraak maken
PVC rechte plank

Onze top 10 PVC rechte plank vloeren

Ambiant Avanto dryback natural

Ambiant Avanto dryback beige

Ambiant Essenzo dryback light oak

Ambiant Vivero dryback smoky

Ambiant Vivero dryback dark oak

Ambiant Estino dryback beige

Ambiant Robusto dryback smoky

Vivafloors Eiken 6810

Vivafloors Eiken 6850

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.