Eenkhoorn Woninginrichting

Tapijt vloeren

Een veelzijdige vloerbedekking, tapijt wordt gewaardeerd omdat het zacht, comfortabel en geluiddempend is. Het bestaat uit textielvezels die worden verbonden met een jute- of latexrug door te weven of te tuften. Deze vezels kunnen van wol of synthetische materialen zoals nylon, polyester of polypropyleen komen.

Tapijt is niet alleen populair omdat het een comfortabele en zachte ondergrond biedt, maar ook omdat het warmte afvoert, waardoor het een gezellige en knusse sfeer in huis creëert. Tapijt is ook geluiddempend, dus het is ideaal voor ruimtes zoals kantoren, slaapkamers en woonkamers.

Tapijt

Onze top 6 tapijt vloeren

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.