Eenkhoorn Woninginrichting

PVC betonlook tegel

Betonlook tegelvloeren zijn vloerbedekkingen die zijn gemaakt van PVC en zijn ontworpen om de moderne, industriële look van betonnen tegels na te bootsen. Ze geven elke ruimte een moderne en eenvoudige uitstraling dankzij hun realistische textuur en kleurselecties.

Deze vloeren zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. PVC betonlook tegelvloeren zijn warm aan de voeten en geluidsabsorberend, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Showroom Afspraak maken
PVC betonlook tegel

Onze top 10 PVC betonlook tegel vloeren

Ambiant Concrete dryback mid grey

Ambiant Baroso dryback anthracite

Ambiant Sarino dryback dark grey

Ambiant Concrete dryback blue grey

Ambiant Piero dryback light grey

Ambiant Ceramo dryback grey

Ambiant Piero dryback dark grey

Ambiant Piero dryback taupe

Ambiant Piero dryback beige

Ambiant Sarino dryback grey

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.