Eenkhoorn Woninginrichting

Onze projecten voor de beste inspiratie

Wil je inspiratie voor je interieur opdoen? Ben je benieuwd naar de resultaten van onze recente projecten en heb je een paar ideeën voor interieurontwerp voor je huis? Laat je inspireren door de projecten die we hebben voltooid!

We geven een overzicht van verschillende woonstijlen, praktische adviezen voor specifieke woonruimtes en suggesties voor producten die we in onze projecten hebben gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende ruimtes die we hebben gerenoveerd, en laat je inspireren om ook jouw huis een unieke twist te geven!

ShowroomAfspraak maken
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.