Eenkhoorn Woninginrichting

PVC Visgraat vloeren

PVC visgraatvloeren zijn een stijlvolle, moderne variant van PVC vloeren die de klassieke visgraatpatronen van houten vloeren nabootsen. Ze worden gekenmerkt door lange, smalle planken met een visgraatmotief, wat een stijlvol en langdurig effect geeft in elk interieur.

Deze PVC-vloeren behouden de warme uitstraling van houten visgraatvloeren terwijl ze eenvoudig te onderhouden zijn, waterbestendig zijn en een lange levensduur hebben. Je kunt de stijl en glamour van een visgraatpatroon in je huis toevoegen met PVC-visgraatvloeren terwijl je tegelijkertijd de duurzaamheid en functionaliteit bewaart.

Showroom Afspraak maken
PVC visgraat

Onze top 10 PVC visgraat vloeren

Belakos Attico visgraat XL 81

Belakos Attico visgraat XL 83

Belakos Palazzo visgraat XL 71

Belakos Palazzo visgraat XL 72

Belakos Palazzo visgraat XL 73

Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback warm natural

Ambiant Spigato Viranto visgraat dryback warm beige

Ambiant Spigato visgraat dryback natural

Ambiant Spigato visgraat dryback beige

Ambiant Spigato Vivero visgraat dryback beige

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.