Eenkhoorn Woninginrichting

PVC Vloeren

Bij Eenkhoorn Woninginrichting kunt u de elegante en veelzijdige PVC-vloeren bekijken. Onze PVC vloeren bieden een breed scala aan stijlen, kleuren en texturen, waardoor ze de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit bieden voor elke ruimte in huis.

Of je nu op zoek bent naar de warme uitstraling van hout, de moderne look van beton of de tijdloze charme van tegels, onze PVC vloeren zijn een hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw vloerbehoeften. Bij Eenkhoorn Woninginrichting kunt u vandaag nog genieten van de mogelijkheden van PVC vloeren.

Showroom Afspraak maken
Ga direct door naar Visgraat Rechte plank Hongaarse punt Betonlook tegel
PVC vloeren

Bekijk hier onze PVC vloer categorieën

PVC visgraat

De lange, smalle planken van PVC-visgraatvloeren imiteren het traditionele visgraatpatroon van houten vloeren. Ze combineren de warmte van hout met de duurzaamheid van PVC en geven een tijdloze uitstraling.

PVC rechte plank

PVC rechte plank vloeren hebben de warme uitstraling van hout, maar met de duurzaamheid van PVC. Ze zijn waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Geschikt voor bijna iedere ruimte.

PVC Hongaarse punt

Hongaarse puntvloeren van PVC gebruiken langwerpige PVC-planken in een bepaald hoekpatroon om het klassieke hongaarse puntpatroon van luxe houten vloeren na te bootsen. Ze combineren de duurzaamheid van PVC met de warmte van hout.

PVC betonlook tegel

Van PVC en zijn ontworpen om de moderne, industriële look van betonnen tegels na te bootsen. Ze geven elke ruimte een moderne en eenvoudige uitstraling dankzij hun realistische textuur en kleurselecties.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.