Complete woning met raamdecoratie, vloeren en schoonloopmat opgeleverd in Terwolde

In Terwolde hebben we een complete woning opgeleverd, inclusief raamdecoratie, vloeren en een schoonloopmat. Op de benedenverdieping zijn prachtige houten jaloezieën geïnstalleerd, die zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling. De vloer op deze verdieping is voorzien van hoogwaardig PVC, wat niet alleen duurzaam is maar ook eenvoudig te onderhouden. Om het geheel af te maken zijn er plinten door het hele huis geplaatst voor een luxe afwerking.

Op de bovenverdieping hebben we gekozen voor stijlvolle gordijnen, die een gezellige en sfeervolle ambiance creëren. Het tapijt op deze verdieping zorgt voor extra comfort en warmte, waardoor de ruimtes uitnodigend aanvoelen.

Tot slot hebben we een schoonloopmat op de benedenverdieping geplaatst, waarmee we niet alleen praktisch gemak bieden maar ook de entree van de woning een verzorgde uitstraling geven. Met oog voor detail en kwaliteit hebben we gezorgd voor een totaalplaatje dat perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.