Het stadion van FC Utrecht een opfrisbeurt gegeven met nieuw Kunstgras

We hebben de Galgenwaard-tunnel, waar de spelers van FC Utrecht opkomen, voorzien van nieuw kunstgras. Het oude kunstgras is verwijderd en vervangen door hoogwaardig kunstgras, wat heeft geleid tot een prachtig resultaat. Nu kunnen de spelers weer met trots het veld van het FC Utrecht stadion betreden. Het was een fantastische klus om te doen en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de optimale spelervaring in dit iconische stadion.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.