PVC vloer en aluminium jaloezieën geïnstalleerd in Zwolle

In Zwolle hebben we een PVC vloer en aluminium jaloezieën geïnstalleerd. Voorheen lag er een houten vloer waarop fermacell platen zijn gelegd. In deze platen is de vloerverwarming gefreesd en vervolgens zijn de leidingen dichtgezet. Na het egaliseren hebben we deze prachtige PVC vloer gelegd. Met zorg en vakmanschap hebben we gezorgd voor een strakke en duurzame afwerking die perfect past bij de stijl van de ruimte.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.