Tapijt gelegd, inclusief trap, in een mooie woning te Kampen

In Kampen hebben we de gehele woning voorzien van tapijt, inclusief de trap. Het gebruik van het tapijt Belakos Vibes 039 heeft gezorgd voor een prachtig resultaat dat door de hele woning te zien is. De klant was opnieuw erg tevreden met de afwerking en het eindresultaat. Het was een plezier om aan dit project te werken en bij te dragen aan het creëren van een warme en comfortabele sfeer in de woning.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.