Vloeren en raamdecoratie geplaatst in Genemuiden

In Genemuiden hebben we vloeren en raamdecoratie geplaatst, waarbij we de bovenverdieping hebben voorzien van rechte PVC planken. De trap is bekleed met PVC en afgewerkt met een luxe uitstraling. De benedenverdieping is voorzien van visgraat PVC en gestyled met mooie, hoogwaardige gordijnen. Het resultaat is een stijlvol en harmonieus interieur door het hele huis.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.