Woning in Ens met Hongaarse punt PVC vloer gelegd

In Ens hebben we een prachtige woning voorzien van een Hongaarse punt PVC vloer. Het vtwonen motief geeft de benedenverdieping een elegant en tijdloos karakter. Daarnaast hebben we de woning geëgaliseerd om een perfect resultaat te garanderen.

Voor de bovenverdiepingen hebben we een zeer sterk laminaat geleverd, dat niet alleen duurzaam is maar ook een moderne uitstraling biedt. Met deze vloeroplossingen hebben we gezorgd voor een harmonieus en hoogwaardig interieur dat naadloos aansluit bij de stijl van de woning.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.