Woning in IJsselmuiden voorzien van raamdecoratie en tapijt

We hebben een woning in IJsselmuiden voorzien van stijlvolle raamdecoratie en tapijt. In de woonkamer hangen nu elegante gordijnen met waveplooi en houten jaloezieën, die samen zorgen voor een warme en luxe uitstraling. Voor extra comfort zijn er elektrische rolluiken geïnstalleerd. De bovenverdieping en beide trappen zijn bekleed met hoogwaardig tapijt, wat bijdraagt aan een gezellige en comfortabele sfeer in de hele woning.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.