PVC visgraat

Belakos Palazzo visgraat XL 72

Het is écht thuiskomen op een Palazzo pvc-vloer. De warmte, de charme en het onderhoudsvriendelijke karakter maken deze vloer tot een parel op de grond.

Daarbij zijn patronen er om te doorbreken óf juist om op je vloer te leggen. De prachtige planken en de unieke houtdesigns lenen zich er dan ook perfect voor om deze vloer in een visgraat, Hongaarse of Weense punt patroon te leggen. Of kies je voor een rustig plankpatroon en leg je de planken naast elkaar?

Kleuren
Van warme, sfeervolle houttinten tot koelere, stoere tinten. Iedere uitstraling binnen vloerbereik. De Palazzo, Palazzo visgraat XL en Palazzo Hongaarse punt is verkrijgbaar in veel mooie kleuren.

TYPISCH PALAZZO

  • Lekker onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor warme voeten (én dus voor vloerverwarming)
  • Extra matte toplaag. Dat is dus top!
  • Ftalaat-vrij
  • Verkrijgbaar in Hongaarse punt (ook te leggen als Weense punt!)
  • Verkrijgbaar in Visgraat XL; dryback én Rigid Click (ook te leggen in elleboog-vorm)
  • Verkrijgbaar in XL planken; dryback én Rigid Click

Specificaties

Afmeting 153 x 765 mm
Categorie LVT
Collectie Palazzo
Dikte toplaag 0,55
Gebruik Contract
Inhoud doos 16 planks = 1,87 m2
Kleur Brown
Style Fishgrass Wood
Totale dikte 2,5
Trap Suitable
Vloerverwarming Suitable
Eenkhoorn Woninginrichting

Onze leveranciers

Legservice

Uw vloer compleet verzorgt

We bieden bij Eenkhoorn Woninginrichting een uitgebreide legservice voor vloeren aan, waaronder het egaliseren van de vloer. Zonder gedoe kunt u genieten van een perfect resultaat van ons ervaren team van vakmensen.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het egaliseren van de ondervloer tot het nauwkeurig leggen van de nieuwe vloer. Wij garanderen een vlekkeloze installatie die aan al uw wensen voldoet, of je nu kiest voor PVC, tapijt, laminaat of vinyl.

Laat ons team uw vloerproject van begin tot eind voltooien. Om meer te weten te komen over onze uitgebreide legservice en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van uw vloer.